FAQ

 • Kan ik ook mijn eigen afbeelding aanleveren?
  JA, dat kan. We kunnen alleen niet zomaar alle afbeeldingen gebruiken. Omdat het bestand omgezet moet worden naar een snijbestand kun je het beste even contact met ons opnemen zodat we samen met jou de mogelijkheden gaan bekijken.

  Wat kost het om mijn eigen bestand op een shirt, hoody oid te krijgen?
  De prijs daarvan is afhankelijk van de afbeelding en het werk wat nodig is om er een goed bestand van te krijgen. In de meeste gevallen is de meerprijs voor je eigen bestand € 5,00.

 • Ik maak zelf afbeeldingen, willen jullie shirts verkopen met mijn afbeelding?
  Wij geloven in verbinding en samenwerken en breiden graag ons assortiment uit. We zijn altijd op zoek naar nieuwe afbeeldingen en producten, dus neem vooral contact met ons op zodat we kunnen kijken waar de mogelijkheden liggen.

  Kunnen er meerdere afbeeldingen op 1 product?
  JA, dat kan. De mogelijkheden zijn eindeloos, je kunt een tekst laten toevoegen, een kleine afbeelding of juist een grote. Laat ons weten wat je precies wilt, dan laten wij je weten wat de meerprijs is.

  Ik twijfel of ik deze afbeelding mooi vind in deze kleur, kan ik een voorbeeld zien?
  JA, dat kan. Op deze pagina kun je zien hoe de kleuren van de shirts uitkomen met de verschillende opdrukkleuren en hier kun je dat zien voor de hoody’s. Twijfel je toch nog, dan kunnen we vrijblijvend een digitale drukproef voor je maken.

  Waarom kan ik een product niet zomaar ruilen als hij niet goed past?
  Al onze producten worden handgemaakt op bestelling. Door alle mogelijkheden is het onmogelijk om alles op voorraad te hebben. Een product dat retour komt is voor ons in de meeste gevallen moeilijk verkoopbaar. Het voordeel is dat je wel een uniek product ontvangt.

  Kan ik ook als bedrijf bij jullie inkopen?
  JA, voor wederverkopers, therapeuten e.d. hebben we aangepaste voorwaarden. Als je een recent KVK-uitreksel naar ons toe mailt, dan maken we zsm een groothandelsaccount voor je aan.

  Waarom kan ik niet alle stickers in alle maten bestellen?
  Sommige afbeeldingen zijn te complex om ze in kleinere afbeeldingen te maken.

  Waarom kost de XXL collectie meer dan de gewone collectie?
  Omdat de kosten ook hoger zijn. Er wordt meer materiaal gebruikt en de inkoop van de shirts en hoody’s is ook hoger.

  Wat zijn de verzendkosten?
  We doen ons uiterste best om alles zo efficiënt mogelijk te verpakken en zoveel mogelijk met brievenbuspost te verzenden. Wij hanteren de zakelijke tarieven van PostNL.

  Wat zijn de levertijden?
  Alles wordt handgemaakt en helaas komt het voor dat een bepaald product besteld moet worden, wij streven er echter naar om binnen 3 werkdagen je bestelling te verzenden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan nemen wij contact met je op.